Over SuusjeHQ

PR, content & spreken

Tomorrow's office?


SuusjeHQ helpt ondernemers en bedrijven (travel, lifestyle, sustainability) met hun publiciteit - zowel media-aandacht als eigen content. Get out there! 


Wat SuusjeHQ doet

Goede content, social media en pr kunnen bedrijven een meerwaarde bieden en zijn allemaal gratis. Het is een gemiste kans om daar niet optimaal gebruik van maken. Ik vertel je graag hoe je blogs en social media kunt inzetten om een groter bereik te creëren bij jouw doelgroep én hoe je jezelf als ondernemer en jouw onderneming vaker in de media terug kunt zien. Mijn geheim? Ik ben zélf social influencer en ervaren blogger. Ook heb ik als journalist/redacteur gewerkt. Ik weet dus hoe de media denken en hoe zij pr-bureaus zien. Daar speel ik slim op in. Ik ben authentiek, zoek naar de juiste match tussen mijn klant en de media en kan het verhaal van mijn klanten hierdoor geloofwaardig verkopen. Niet als sales-pitch, maar een win-win voor alle partijen. Dat werkt!

Suusje Hoe?

SuusjeHQ is de online office van Suzanne van Duijn a.k.a. SuusjeQ (ik dus). In plaats van een fysiek kantoor kun je mij online bezoeken via deze website, en online mijn diensten als blogger, social media-expert en PR-adviseur afnemen. Zo kan ik betaalbare tarieven hanteren, en kan ik bovendien werken vanaf iedere plek ter wereld (zolang ik mijn laptop bij me heb en er goede wifi is, en jij er geen problemen mee hebt natuurlijk). Al werk ik het grootste deel van mijn tijd 'gewoon' vanuit mijn huisje in Utrecht. Wil je toch graag fysiek meeten? Dat kan! Stuur mij even een berichtje of kijk voor andere contact-mogelijkheden op mijn contact-pagina.

Bij SuusjeHQ kun je terecht voor:


* Content (blogs en social media-content) -> van plan tot publicatie
* PR-advies -> van plan tot publicatie
* Lifestyledesign -> advies over carrièreswitches, voor jezelf beginnen en locatie-onafhankelijk werken

Ik heb (zowel B2B- als B2C-)ervaring in de volgende branches:


* Travel
* Goede doelen
* Vrouwen
* Food
* (e-)Fashion/retail
* Tech
* Ondernemen/carrière
* Legal


Meer over Suzanne van Duijn a.k.a. SuusjeQ

Suzanne van Duijn a.k.a. SuusjeQ

Het was 8 maart 2009 toen ik mijzelf voor het eerst SuusjeQ noemde. Dat was online. Ik was zojuist mijn eerste blog begonnen, luisterend naar de naam 'The Fabulous Life of SuusjeQ'. Waarom? Omdat ik graag een fantastisch leven wilde gaan leiden, en over (de zoektocht naar) die fantastische dingen wilde gaan bloggen. Oh, en Suzie Q. was al bezet. Suusje Q. dan maar, de Nederlandse variant!

Niet lang daarna maakte ik een account aan op Twitter. Gebruikersnaam? SuusjeQ! Inmiddels zijn we zeven jaar verder en ben ik op internet vooral bekend als... je raadt het al ;-) SuusjeHQ is mijn online office! En daarmee kom ik steeds dichter in de buurt van dat fabuleuze leven waar ik van droom! 

Bloggen, PR & Communicatie


Via SuusjeHQ verhuur ik mijzelf als freelance blogger en freelance PR- & communicatie-adviseur. Ook heb ik - nog steeds - mijn eigen blog (en mini-onderneming): Artikel 2.55. Hier schrijf ik voornamelijk over de balans tussen reizen en carrière. Veel op reis én een (online) carrière is heel goed mogelijk (en deze lifestyle-balans maakt mij erg gelukkig).

SuusjeQ in het kort:

 • concreet
 • social savvy
 • digital native
 • analytisch
 • resultaatgericht
 • no-nonsense
 • humoristisch
 • hands-on
 • fanatiek
 • to-the-point
 • allergisch voor jargon en blablabla
 • legt moeilijke dingen graag makkelijk uit

Persoonlijke social media-accounts


Hoewel zaken en privé door mijn 'reizen en werken-lifestyle' soms een beetje door elkaar heen lopen, heb ik aparte social media-accounts voor SuusjeQ (persoonlijk) en SuusjeHQ (zakelijk). Neem contact op met SuusjeHQ via de contact-pagina. Mijn persoonlijke social media-accounts zijn:

Twitter
Instagram
Facebook (althans, mijn eigen blog) *

* Mijn persoonlijke Facebook is niet voor zakenrelaties. Ik connect wél graag op LinkedIn


Team SuusjeHQ


Voor zowel SuusjeHQ als mijn blog Artikel255.nl werk ik samen met een drietal freelancers: Deisy Amelsbeek, Imke van Kuppeveld en Inge Rosenbaum.Geen opmerkingen:

Een reactie posten