Welkom in mijn online office!

Kia Ora!

Met andere woorden: hallo beste lezer en welkom vanuit Nieuw-Zeeland! 

Today’s office

Momenteel ben ik op een zesweekse ‘workation’-rondreis door Thailand en Nieuw-Zeeland. Sinds februari 2016 ben ik namelijk helemaal voor mezelf begonnen als online freelancer/ondernemer, en kan ik werken vanaf waar ik wil. En wat ik wilde was weer naar Azië en Oceanië! Sinds 13 februari 2016 werk én geniet ik daarom vanaf de andere kant van de wereld.

Ik ben een (part-time) digital nomad

Mensen die al werkend reizen – of al reizend werken – worden ook wel digital nomads genoemd. Ben ik een digital nomad? Op dit moment in ieder geval wel! Maar vanaf volgende week zal ik weer ‘gewoon’ mijn werkzaamheden verrichten vanuit Nederland. Mijn volgende ‘digital nomad-trip’ staat gepland voor eind mei 2016. Dan zal ik een weekje werken vanuit het prachtige Zuid-Frankrijk.

Mijn website is alive!

Sinds vandaag valt er dan eindelijk wat te lezen op mijn website SuusjeHQ.nl. Het heeft even geduurd (shame on me, en dat voor een digital nomad), maar beter laat dan nooit, niet waar? Ik zal jullie via deze homepage op de hoogte houden van nieuwtjes rondom mijn online office SuusjeHQ, en af en toe laten meegenieten van de voordelen van een bestaan als digital nomad. En de nadelen natuurlijk, want de combinatie van veel reizen en carrière maken kan soms ook best pittig zijn.

Alles wat je weten moet

Deze website is geen technisch hoogstandje. Wel kun je er meer informatie vinden over mij en mijn bedrijf SuusjeHQ, over de diensten die ik aanbied en hoe je contact met mij kunt opnemen. Oh, en ik zal jullie zo nu en dan ook gaan verblijden met een blogje over mijn bestaan als locatie-onafhankelijk, freelance blogger en PR- en communicatiespecialist!

Meer info (of jaloersmakende foto’s?)

Meer weten (of mij jouw ultieme business-tip geven)? Mail me! Is er iets niet duidelijk of zie je een grove spelfout? Please let me know! En uiteraard zou ik het erg leuk vinden als je mij volgt op Instagram!

Groetjes vanuit Paekakariki!
SuusjeQ

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *