Update vier maanden SuusjeHQ

Bonjour!

Ik praat je bij vanuit mijn pop-up office in Zuid-Frankrijk over de ontwikkelingen van SuusjeHQ.

Momenteel zit ik met mijn laptop aan het zwembad van een prachtig vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Of ik ook wel eens werk? Jazeker, dit ís mijn werk! Per 1 februari ben ik online zelfstandige en volledig locatie-onafhankelijk. Dit stelt mij in staat te werken vanuit Thailand, Nieuw-Zeeland en dus ook de immer zonnige Provence! 

Maar er moet toch ook gewerkt worden? 

Shit, je hebt me door! Dat ik nu geen ‘baas’ meer heb, betekent inderdaad niet dat ik voortaan alleen nog maar kan chillen. Ik moet ook klanten hebben, werk verrichten en facturen versturen. Want doe ik niets, dan komt er ook niets binnen. Gelukkig vind ik mijn werkzaamheden als freelance pr- en communicatieadviseur en blogger erg leuk en werk ik dus met veel plezier.

Pfff, werken op vakantie?

Ik bekijk het liever andersom: hoe heerlijk is het om tijdens je werk op vakantie te kunnen? SuusjeHQ ‘draait’, groeit en ik verdien er zelfs geld mee! Of ik mijn business nu run vanuit regenachtig Utrecht of zonnig Frankrijk, dat maakt eigenlijk niets uit. Nou ja, niet qua resultaten dan. Wél qua happiness-level! 🙂 *straalt* 

Stand van zaken SuusjeHQ

Sinds mijn ‘fulltime start’ met mijn online office SuusjeHQ per 1 februari 2016, heb ik een aantal vaste klanten opgebouwd. Ik werkte al voor Miss Legal, Rondreis.nl en Ebruze. Daar zijn Miss Psychology, Oppasbron.nl en USP Marketing & PR bijgekomen. Ook heb ik tijdelijke klussen gedaan voor bijvoorbeeld VROUW.nl en Emmi Caffè Latte, en had ik eenmalige opdrachten via mijn ‘blogonderneming’ Artikel255.nl

Sneak-peek

In juni maak ik een reis door Kenia als digital nomad. Ook zal ik een paar dagen doorbrengen in Wijk aan Zee voor een nieuwe opdrachtgever. Maar daarnaast heb ik – naast mijn bestaande werkzaamheden – zeker nog ruimte voor andere klussen. Ben jij dus op zoek naar een freelance pr- en communicatieadviseur of blogger? Dan weet je me hopelijk te vinden. Is het jou niet helemaal duidelijk wat ik precies kan en doe? Kijk dan vooral rond op deze site of mail me op info [at] suusjehq.nl. 
Groetjes vanuit Tavernes,
SuusjeQ 
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *