SuusjeHQ 2 jaar!

SuusjeHQ – Suzanne van Duijn (foto door Fleur Joesten)

 

Hoera, SuusjeHQ 2 jaar! Vandaag ben ik precies twee jaar fulltime ondernemer.

 

Op 1 februari 2016 was het – na een paar maanden voorbereiden – eindelijk zover: ik was niet langer in loondienst en ging fulltime voor mezelf verder. Dat bleek een geweldige zet. Tot op de dag van vandaag – precies twee jaar geleden – ben ik nog elke dag blij met mijn beslissing.

 

Mijn tweede ondernemersjaar

Op mijn blog Artikel255.nl kun je lezen hoe mijn tweede (en eerste) jaar als ondernemer is bevallen. Ook maakte ik een vlog waar ik vertel over mijn hoogte en dieptepunten in mijn tweede ondernemersjaar en waarin ik een korte rondleiding geef door Hashtag Workmode (zie hieronder). En in deze blog kunnen jullie lezen wat mijn doelen zijn voor mijn derde ondernemersjaar.

 

Hallo jaar drie!

Zo ben je nog in loondienst, en zo ben je opeens alweer in je derde ondernemersjaar aanbeland. Dit klinkt wel heel volwassen! Ik wil dit jaar gebruiken om ook mijn bedrijf nog meer naar een volwassen niveau te tillen. SuusjeHQ wordt een gestructuurd bedrijf met duidelijke focus en werkzaamheden, een stevig team, een stabiele omzet(stijging) en veel nieuwe toffe projecten. Ook blijf ik voorlopig een werkplek huren bij Workmode. Tot ik wellicht eind van het jaar weer een tripje ga maken… 😉

 

Mijn projecten

Komend jaar wil ik mij gaan bezighouden met het volgende

  • Een boek schrijven
  • Een passief inkomen ontwikkelen door een online pr-cursus aan te bieden
  • Offline pr-workshops blijven geven (de volgende staat 7 maart gepland!)
  • Evenementen van De Reislustige Freelancer blijven organiseren
  • Veel blijven spreken en lesgeven bij/via externe partijen
  • Mijn blog en vlog naar een hoger niveau tillen
  • PR blijven doen voor mijn vaste klanten in travel en duurzaamheid

 

SuusjeHQ – Suzanne van Duijn (foto door Fleur Joesten)

 

Nieuws: ik ga naar LA!

Tot slot nog een leuk nieuwtje. Trouwe fans hebben het vast al op social media voorbij zien komen: ik ga naar LA! Eind april vindt in Los Angeles de Girlboss Rally plaats, een conferentie voor ondernemende vrouwen, georganiseerd door Sophia Amorusso van het boek #GIRLBOSS en webshop Nasty Gal. Ik ga samen met Lucia de Boer, die ik ken via De Reislustige Freelancer en met wie ik samen op Nomad Cruise heb gezeten. Nu al zin in!

 

Blijf op de hoogte

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes over en rondom mijn bedrijf SuusjeHQ? Volg me dan op social media:

 

Bedankt voor jullie support de afgelopen twee jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *