Hoe gaat het nu met Suusje(HQ)?

Suzanne in 2016

Toen Suus nog een Suusje was…

 

In 2016 begon ik voor mezelf. Mijn eenmanzaak SuusjeHQ groeide uit tot mijn eigen PR- en contentbureau. Daarnaast had ik mijn blog VrijeMeid.nl. Anno 2019 is het anders.

 

Inmiddels is het 2019 en is er een aantal dingen veranderd.

 

  • Ik heb een tweede bedrijf: PR-cursus.nl, samen met Chantal Schram. Samen leren wij andere ondernemers hoe zij hun eigen PR kunnen doen, beter zichtbaar kunnen zijn en vaker gratis in de media komen.
  • Ik trek meer bezoekers met mijn blog VrijeMeid.nl en verdien ook meer geld. Onder andere door sponsored post, affiliate marketing en de verkoop van e-books en een online cursus (op Instagram!). Alles gericht op een vrij leven leiden: meer reizen, remote work en persoonlijke groei.
  • Ik werk nog maar een dag per week voor klanten. Zij huren mij in als freelance PR-adviseur. Het bureau SuusjeHQ is niet meer.

 

Waar kan je nu (voor) bij mij terecht?

Andere vraag? Mail mij!

 

Suzanne (foto: Anouk Fotografeert)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *