Koffie doen?

 

“Koffietje doen?”

Ik krijg regelmatig de vraag of ik een koffietje wil doen. Mensen zijn benieuwd naar mijn carrièreswitch, leven als parttime digital nomad, hoe ik voor mezelf begon, waarom ik zo vaak word geïnterviewd, maar bovenal: hoe zij dit ook kunnen bereiken.

 

PR-coachgesprek

Graag denk ik met je mee over hoe jij ook je eigen bedrijf kan lanceren, hoe je zichtbaar wordt, publiciteit krijgt en meer klanten vindt. Ik noem dit geen ‘koffietje doen’, maar een PR-coachgesprek. Want dat is wat het is. Daar heb je wat aan!

 

Wat je krijgt

In 2 x 60 minuten praten we over de mogelijkheden van PR, welke voor jou(w bedrijf) nuttig kunnen zijn en hoe je dit gaan toepassen in de praktijk. Na het PR-coachgesprek weet je wat PR voor jou kan betekenen en hoe je dit kunt bereiken. Je kunt concreet vervolgstappen gaan zetten. Zelf of met mijn hulp, dat kunnen we bespreken, maar voel je vooral niet verplicht. Ik empower andere ondernemers graag om zelf met hun PR aan de slag te gaan. Iedereen kan het heus leren. Been there done that.

 

Wat anderen vinden

“Ik had een coachingsessie geboekt bij Suzanne omdat ik met iemand wilde sparren over PR en haar via mijn netwerk tegenkwam. Zelf had ik al wat ervaring in PR, maar omdat je er zelf middenin overzie je sommige dingen toch minder goed. En dan is fijn als er iemand meekijkt. En dat heeft Suzanne heeft goed gedaan. Ze stuurde me voorafgaand aan de sessie vragen en was kritisch over mijn doel en doelgroep. Suzanne is een super toffe meid en ze heeft me met name geholpen met praktische tips en daar ga ik zeker mee verder.”

Door Ilona Annema van Bloesem Marketing

 

Prijs en kopen

Kosten: 299 euro (exclusief BTW, inclusief koffie) voor twee uur. Je kunt de coaching in één keer volgen, of gespreid in 2 x 60 minuten.

Boek hier je PR-coachgesprek en laat in de opmerking weten wanneer je zou kunnen.

 

Geen PR, maar algemeen carrière/ondernemersadvies?

Wil je ‘gewoon’ met mij sparren over je carrière, over voor jezelf beginnen, digital nomad zijn en over ondernemen?

Check dan deze pagina!