Over SuusjeHQ

SuusjeHQ is de online headquarters van Suzanne van Duijn. Samen met haar team helpt Suzanne wereldse bedrijven (travel en/of duurzaamheid) door middel van content en andere free publicity-methoden aan (online) exposure en media-aandacht. Daarnaast organiseert Suzanne regelmatig workshops en events. Ze is tevens (gast)docent en spreker en runt haar eigen blog Vrije Meid. Samen met Chantal Schram richtte Suzanne PR-cursus.nl op.

Meer over Suzanne

Suzanne begon per februari 2016 fulltime voor zichzelf; SuusjeHQ was geboren. Voor die tijd werkte Suzanne bij een pr-bureau en daarvoor bij een modevakblad. In 2011 studeerde Suzanne af als meester in de rechten (Informatierecht, Universiteit van Amsterdam). In 2012 begon ze haar carrière als jurist. In 2013 switchte ze naar de online communicatie en begon daarnaast met freelancen. Lees hier meer over Suzanne.

Digital nomad

Suzanne werkt regelmatig vanuit het buitenland als zogeheten (parttime) ‘digital nomad’. Meer weten over deze manier van werken? Suzanne organiseert – samen met Jessica Lokker – regelmatig events over een lifestyle als (parttime) digital nomad, genaamd De Reislustige Freelancer.

Team SuusjeHQ

Suzanne werkt samen met een vaste team diverse freelancers. Dat maakt SuusjeHQ een sterker, flexibel bedrijf. Suzanne werkt samen met freelancers op het gebied van copywriting, bloggen, design, videoproductie, vertalen, WordPress, virtuele assistentie, pr en advies. Het vaste team bestaat uit: