Over Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (1988) is een free publicity-expert. Haar neus voor publiciteit en ervaring als redacteur en blogger maken haar de ideale PR-adviseur. Suzanne laat geen kans onbenut om haar klanten in de spotlights te zetten en weet zelfs haar kleinste klanten ‘binnen te krijgen’ bij grote media. Op haar CV staan onder andere NOS, Volkskrant, VIVA, Harper’s Bazaar, Frankwatching, Emerce, LINDA.Nieuws en Happinez.

Suzanne is een bekende in de branche, mede dankzij haar blogs, vlogs, workshops en optreden als spreker en docent. Practice what you preach! Samen met Chantal Schram zette Suzanne bovendien PR-cursus.nl op, een online cursus die je leert om je eigen PR te doen. De ondernemer uit Utrecht is niet bang om haar kennis te delen of concurrenten te omarmen. Lees meer op haar blog VrijeMeid.nl of volg haar op Instagram.

Reizen is Suzanne’s grootste passie. Het liefst combineert de ondernemer dat met women empowerment, duurzaam toerisme en een beter milieu. Voor klanten met maatschappelijke relevantie maakt Suzanne dan ook graag tijd. Suzanne woont samen met haar vriend in Utrecht.

 

Suzanne van Duijn