Meester Leonie / MSTRS.

 

Meester Leonie benaderde ons op aanraden van een aantal anderen voor de pr rondom de lancering van haar nieuwe platform, MSTRS. MSTRS. is het ‘Booking.com’ voor advocaten: in de database kan je zoeken naar de juiste advocaat voor jouw zaak.

Suzanne: Ik heb voor MSTRS. twee persberichten opgesteld; een voor B2B en een voor B2C. Voor de lancering heb ik de persberichten onder embargo gepitcht bij een aantal grote media. BNR wilde daarop het nieuws als eerste naar buiten brengen en heeft Leonie geïnterviewd. Verder zijn er publicaties gerealiseerd bij o.a. Elsevier en Indebuurt Eindhoven.

 

“Suzanne heeft mij geholpen bij de lancering van online advocatenplatform MSTRS. Nog geen paar uur nadat de door haar opgestelde en uitgestuurde persberichten waren verzonden kregen we al reactie van BNR: of ik de lancering niet daar wilde doen. Alleen dát was al de samenwerking met Suzanne waard. Suzanne reageert super snel, was mega begaan met mij en mijn project (“heb je hier trouwens al aan gedacht?”, “Dit kan ook nog een idee zijn!”, “Ik ken nog wel iemand die…”) en was een onmisbare toevoeging bij de launch. Ik kan haar zeker aanbevelen. Bij een nieuw noemenswaardig moment in de ontwikkeling van MSTRS. benader ik haar sowieso weer.” – Leonie van der Grinten

 

Meester Leonie